INFO CUMPARATURI

Pentru produsele comandate online pe magazinul eRadical.ro se aplica cateva categorii de costuri la livrare, in functie de produsele comandate si/sau valoarea acestora.

Ca regula generala, comenzile cu valori sub 1000 Lei se vor taxa cu 20 Lei taxa de livrare in judetul Vaslui si 30 lei taxa de livrare in toate celelalte regiuni ale tarii.

Exista totusi unele categorii de produse mari/grele care au cerinte speciale de livrare. Astfel, pentru comenzi produse din categorii Constructii (care includ caramizi, BCA, ciment etc), comanda realizata trebuie sa incarce un camion, si anume 8 paleti combinati. Livrarile acestor marfuri se face doar pe raza judetului Vaslui si in judetele limitrofe.

Livrarea produselor comandate pe eRadical se realizeaza in intervale diferite in functie de categoria produselor comandate. Astfel, pentru produsele mici care pot fi livrate prin curierat rapid, acestea se vor livra in 3 zile lucratoare sau mai putin in functie de disponibilitatea stocului. Daca stocul este insuficient, clientul va fi notificat de eventuale intarzieri avand capacitatea de a decide daca va pastra comanda sau nu.

La produsele din categoria mari/grele cu nota de livrare pe raza judetului Vaslui, livrarea se va face cu vehiculele de transport Radical Grup. Livrarea se va face in functie de traseele vehiculelor pe zile si in functie de marimea comenzii. Cu cat o comanda este mai mare si reuseste sa ocupe volumul necesar in camioanele Radical Grup, cu atat livrarea va fi prioritizata.

Exista si posibilitatea comenzilor online cu ridicare personala din depozitele Radical Grup. Aceasta se selecteaza in pasul 2 din timpul comenzii. In acest caz, clientul se poate prezenta personal pentru ridicarea comenzilor plasate.

Dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare cu detaliile comenzii. Un operator eRadical / Radical Grup va va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de livrare.

Pentru orice comanda plasata pe eRadical.ro veti primi o factura aferenta valorii produselor. Aceasta va fi livrata odata cu produsele. Factura va fi emisa de Radical Grup SRL, operatorul magazinului online eRadical.ro

INFO PLATI

Pentru a face plata prin transfer bancar, trebuie sa folositi urmatoarele detalii catre care se face transferul:

Nume Comerciant: SC Radical Grup SRL

CUI: RO 8798030

Banca: Banca Transilvania

Cont: RO46 BTRL 0380 1202 6932 53XX

SWIFT: BTRLRO22XXX

Referinta Plata: numarul comenzii primit pe email / disponibil in contul dumneavoastra eradical.ro

Plata prin transfer bancar se poate face din orice cont bancar, din Romania sau din strainatate. In functie de locatia bancii de unde se face plata, transferul poate dura de la 1 zi pana la 3 zile. Odata plata confirmata produsele comandate vor fi livrate la adresa corespunzatoare.

Plata comenzilor plasate se poate realiza prin modalitati multiple si in functie de bonitatea fieacrui client in parte. Astfel, pentru plata online cu cardul bancar, banii vor fi debitati in momentul comenzii, odata ce clientul introduce detaliile cardului si autorizeaza plata.

In cazul selectarii platii ramburs / la livrare, clientul va plati contravaloarea produselor la livrarea acestora. Pentru ridicarea personala a produselor din magazin, plata acestora se poate face direct la casierie punctelor de lucru.

Pentru situatia in care un produs livrat este deteriorat sau gresit fata de cel comandat, aveti dreptul sa refuzati livrarea. va rugam sa verificati pagina de returnare produse pentru detalii in cazul in care doriti sa returnati un produs.

Aveti dreptul sa schimbati sau anula o comanda plasata pe eRadical.ro

In functie de alegerea facuta si modalitatea de plata folosita, vi se va reajusta valoarea de plata sau oferi o returnare diferentei de bani pe card pentru plata online cu cardul bancar.

Lista de Dorinte este o optiune a website-ului eRadical prin care clientii pot adauga produsele dorite intr-o lista personalizata ce permite revederea acestora mai tarziu.

Aceasta permite monitorizarea preturilor sau plasarea comenzilor mai tarziu pentru produsele dorite.