Ghid Incepatori

Placarea Gardului / Stalpilor de Gard

capace

Capacele pentru stalpi cele de interval de gard actioneaza ca o protectie, in primul rand impotriva expunerii constante la soare, ploaie, zapada si gheata.

  • Verificarea planeitatii suprafetei de lucru

In cazul in care sunt denivelari de pana la 5-10 mm acestea se repara cu adeziv, iar daca denivelarile sunt mult mai mari incarcarea se face cu mortar astfel incat se reduce consumul excesiv de adeziv.
stalp-gard

Pentru a evita aspectul inestetic se masoara distanta dintre stalpi pentru a potrivi piesele. Capacele de interval de gard care necesita ajustare pot fi ajustate prin taiere folosind un flex cu disc diamantat continuu.

  • Prepararea si aplicarea adezivului

Adezivul se amesteca energic, de preferinta mecanic cu 7,5l de apa la 25kg adeziv pana la obtinerea unui amestec omogen usor prelucrabil. Timpul de punere in opera este estimat la aproximativ 2,5 ore.

Adezivul se intinde cu ajutorul unei gletiere pe spatele si pe partea inferioara a fiecarei placi. Reajustarea pozitiei se face cu ajutorul unui ciocan de cauciuc prin lovire usoara asigurandu-se astfel o lipire cat mai buna dintre adezivul de pe placa cu cel de pe perete. Planeitatea montajului se face cu ajutorul unui dreptar.

  • Rostuirea

Rostuirea are rol important in rezistenta la intemperii acestea se realizeaza cu ajutorul unor distantiere de aproximativ 5-10 mm.
Accesorii-gard
Chitul de rosturi de exterior recomandat trebuie sa fie de granulatie mare se se aplica cu un instrument special pentru rostuit sau a unei pungi de rostuit la o adancime de doua treimi din grosimea produsului pentru evitarea fisurilor in timp.Surplusul de chit se indeparteaza cu ajutorul unei mistrii si se va sterge cu un burete umed. Se foloseste banda adeziva de hartie pentru protejarea muchiilor pieselor ce urmeaza a fi rostuite.

Necesar Materiale

Capace stalp

Capac-stalp-gard-Roma30x30x5
Închide

Capac Stalp Roma Smoke 35x35x5 cm

68,75 lei
Capacele de stalp Roma, din piatra compozita - 35x35x5 sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru decorarea gardului dumneavoastra. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
capac royal
Închide

Capac Interval Roma Royal 50x35x5 cm

69,30 lei
Capacele de interval Roma Royal, din piatra compozita sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru: decorarea gardului, aticuri pentru terase si balcoane, mana curenta, trepte si contratrepte. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
capac royal
Închide

Capac Interval Roma Royal 50x30x5 cm

66,00 lei
Capacele de interval Roma  Royal, din piatra compozita sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru: decorarea gardului, aticuri pentru terase si balcoane, mana curenta, trepte si contratrepte. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
Capac-stalp-gard-Roma30x30x5
Închide

Capac Stalp Roma Smoke 30x30x5 cm

67,10 lei
Capacele de stalp Roma, din piatra compozita - 30x30x5 sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru decorarea gardului dumneavoastra. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Adeziv

Glet Termofix 20 Kg

23,40 lei
Se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea tencuielilor de baza si este aplicabil in mai multe straturi la interior. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Mortar

Mortar Zidarie Hasit 950 30 kg

15,71 lei
Mortar de zidărie pe bază de var-ciment și nisip pentru zidărie cu cerințe statice normale. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Disc Diamantat Continuu

continuu-disc-diamantat
Închide

Disc Diamantat Continuu 230×22 mm

59,90 lei
Discul diamantat continuu se foloseste in domeniul constructiilor: placi ceramice, asfalt, beton, granit, marmura, tigla etc. Pretul este pe bucata.
rd-ag41
Închide

Polizor Unghiular 125 750W RD-AG35

221,10 lei
Polizorul unghiular se alimenteaza la reteaua electrica la o putere de 750 W si o turatie de 11000 rmp, diametrul discului fiind de 125 mm. Pretul este pe bucata.

Dreptar de Aluminiu

Dreptar Aluminiu SL 1500 mm 1 Fiola

118,47 lei
Dreptarul Horizont SL este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1500 mm ce are 1bula fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.
dreptar-aluminiu-cu-2-fiole
Închide

Dreptar Aluminiu SL2 1000 mm 2 Fiole

81,07 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1000 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Dreptar Aluminiu SL2 1800 mm 2 Fiole

121,88 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1800 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Ciocan de Cauciuc

Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg

23,10 lei
Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg

13,86 lei
Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Mistrie

mistrie-inox-pentru-IPSOS
Închide

Mistrie Ipsos 10 cm

24,53 lei
Mistriea este fabricata din otel inoxidabil cu grosimea de 1 mm, manerul fiind cauciucat ergonomic. Se utilizeaza la la ipsos, stuc etc. Pretul este pe bucata.
mistrie-inox
Închide

Mistrie Zidar Inox 16 cm

34,22 lei
Mistriea de zidar este fabricata din otel inoxidabil manerul fiind din lemn. Se utilizeaza la tencuirea peretilor sau a fatadelor. Pretul este pe bucata.

Chit de rosturi

Banda adeziva de hartie

Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 25 mm

11,45 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie, cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.
Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 50 mm

14,85 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie, cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.
Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 75 mm

25,76 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie,cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.