Politica de returnare produse practicata de eRADICAL.ro este prezentata in randurile ce urmeaza:

Conform prevederilor ordonantei de urgenta nr. 34/2014 in ceea ce priveste drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, eRADICAL ofera consumatorului (persoana fizica / grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru. Se poate cere returul produselor in una din urmatoarele situatii:

  1. s-a livrat alt produse / alte produse decat cele comandate prin intermediul website-ului eradical.ro. In aceasta situatie va rugam sa ne contactati telefonic cat mai curand posibil pentru a stabili returul si inlocuirea produselor cu cele comandate. Costul de transport (tur-retur) vor fi suportate de eRADICAL.ro
  2. produsele livrate prezinta deteriorari vizibile. In aceasta situatie aveti dreptul sa refuzati receptia marfurilor si sa ne anuntati imediat pentru a trimite produse noi conforme. Termenul de livrare se va prelungi in acest caz cu perioada de procesare a unei noi comenzi.
  3. fara nici o motivatie, consumatorii au dreptul de a returna produsele intr-un interval de 14 zile din momentul in care s-a intrat in posesia fizica a acestora. Costul aferent returnarii produselor (costurile aferente serviciului de curierat sau transport special) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Dreptul la retur se aloca doar produselor comandate pe website-ul eRADICAL.ro. Produsul/produsele returnate trebuie sa fie pe cat posibil in aceeasi stare in care s-au livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit).

Daca marfa prezinta unul din urmatoarele defecte: zgariata, murdara, taiata, crapata, urme de lovituri, urme de lichid, lispa ambalaj original sau lipsuri cantitative, eRADICAL.ro isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produselor in starea initiala sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca uzat.

Clientul nu poate denunta unilateral contractul (nu isi poate exercita dreptul la retragere) in cazurile prevazute in art. 16 din ordonanta de urgenta 34/2014:

  • produse la metru, taiate, decupate
  • produse lemnoase prelucrate
  • produse deteriorate si neacoperite de garantie
  • vopsea/var colorat la cererea clientului
  • produse pe comanda speciala

Cerere Retur

Daca dupa verificarea termenilor de retur de mai sus sunteti calificat pentru a face un retur, va rugam sa pregatiti numarul de comanda aferent prodului/produselor ce vor fi returnate si sa ne contactati telefonic la 0235/315 615. Cererea de retur va fi solutionata intr-un termen de 14 zile de la data inregistrarii cererii.