Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport eRadical/Radical Grup catre Cumparator sau in sistem de Rezervare in magazin, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei. Anumite restrictii se aplica pentru categorii de marfuri – va urma sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de contact pentru produsele care au mentiune speciala de livrare.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier sau personalul eRadical.

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.