betonBetonul este larg folosit in constructiile civile si industriale. Un beton bine pregatit asigura umplere completa a cofrajelor, o reducere a spațiilor dintre granule si eliminarea partiala a aerului. Prin statia proprie de betoane, Radical Grup produce betoane cu caracteristicii variate pentru lucrari diversificate. Livrarea se face cu cife si pompa.

eRadical.ro prin Radical Grup SRL va ofera optiunea de calcula si comanda betoane produse de statia proprie. Mai jos aveti un calculator pe care il puteti folosi pentru a obtine un pret la betoanele oferite spre vanzare. Pentru informatii si comenzi Betoane Radical Grup, sunati cu incredere la 0726 746 081.



Statia de betoane Radical Grup se afla in localitatea Vaslui. Statia de betoane asigura produsul corect, documentatia si timpul de livrare minim
pentru a face operatiunea de instalare eficienta si a reduce costurile clientilor. Radical Grup ofera clientilor servicii de garantie, precum si asistenta tehnica inainte de livrarea betonului.

Radical Grup dispune si de pompa de betoane acestea fiind utilizate pentru livrarea betonului în orice punct din santier.

Betoane Vaslui