CADOUL LUI MOȘ NICOLAE … DE LA RADICAL GRUP

🎅🏻Vino în perioada 1 – 30 DECEMBRIE la unul din depozitele RADICAL GRUP sau plasează o comandă online pe www.eRADICAL.ro și vei primi cadou de la MOȘ NICOLAE :

 • REDUCERE la BCA de la 870-> 780 lei/palet
 • ADEZIVUL GRATIS
 • TRANSPORT GRATUIT
 • CONSULTANȚĂ GRATUITĂ
 • RETUR GRATUIT LA PALEȚI
 • REDUCERE LA MANOPERA CASEI (de cel puțin 20% ), PRIN RECOMANDAREA CONSTRUCTORILOR CU CARE LUCRAM
 • MATERIALE IN RATE DE PANA LA 5 ANI !

Comenzi prin www.eRADICAL.ro și telefonic: ☎️ 0235 315 61

capace

Placarea Gardului / Stalpilor de Gard

Capacele pentru stalpi cele de interval de gard actioneaza ca o protectie, in primul rand impotriva expunerii constante la soare, ploaie, zapada si gheata.

 • Verificarea planeitatii suprafetei de lucru

In cazul in care sunt denivelari de pana la 5-10 mm acestea se repara cu adeziv, iar daca denivelarile sunt mult mai mari incarcarea se face cu mortar astfel incat se reduce consumul excesiv de adeziv.
stalp-gard

Pentru a evita aspectul inestetic se masoara distanta dintre stalpi pentru a potrivi piesele. Capacele de interval de gard care necesita ajustare pot fi ajustate prin taiere folosind un flex cu disc diamantat continuu.

 • Prepararea si aplicarea adezivului

Adezivul se amesteca energic, de preferinta mecanic cu 7,5l de apa la 25kg adeziv pana la obtinerea unui amestec omogen usor prelucrabil. Timpul de punere in opera este estimat la aproximativ 2,5 ore.

Adezivul se intinde cu ajutorul unei gletiere pe spatele si pe partea inferioara a fiecarei placi. Reajustarea pozitiei se face cu ajutorul unui ciocan de cauciuc prin lovire usoara asigurandu-se astfel o lipire cat mai buna dintre adezivul de pe placa cu cel de pe perete. Planeitatea montajului se face cu ajutorul unui dreptar.

 • Rostuirea

Rostuirea are rol important in rezistenta la intemperii acestea se realizeaza cu ajutorul unor distantiere de aproximativ 5-10 mm.
Accesorii-gard
Chitul de rosturi de exterior recomandat trebuie sa fie de granulatie mare se se aplica cu un instrument special pentru rostuit sau a unei pungi de rostuit la o adancime de doua treimi din grosimea produsului pentru evitarea fisurilor in timp.Surplusul de chit se indeparteaza cu ajutorul unei mistrii si se va sterge cu un burete umed. Se foloseste banda adeziva de hartie pentru protejarea muchiilor pieselor ce urmeaza a fi rostuite.

Necesar Materiale

Capace stalp

Capac-stalp-gard-Roma30x30x5
Închide

Capac Stalp Roma Smoke 35x35x5 cm

68,75 lei
Capacele de stalp Roma, din piatra compozita - 35x35x5 sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru decorarea gardului dumneavoastra. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
capac royal
Închide

Capac Interval Roma Royal 50x35x5 cm

69,30 lei
Capacele de interval Roma Royal, din piatra compozita sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru: decorarea gardului, aticuri pentru terase si balcoane, mana curenta, trepte si contratrepte. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
capac royal
Închide

Capac Interval Roma Royal 50x30x5 cm

66,00 lei
Capacele de interval Roma  Royal, din piatra compozita sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru: decorarea gardului, aticuri pentru terase si balcoane, mana curenta, trepte si contratrepte. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
Capac-stalp-gard-Roma30x30x5
Închide

Capac Stalp Roma Smoke 30x30x5 cm

67,10 lei
Capacele de stalp Roma, din piatra compozita - 30x30x5 sunt produse speciale, din piatra compozita, create pentru decorarea gardului dumneavoastra. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Adeziv

Glet Termofix 20 Kg

23,40 lei
Se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea tencuielilor de baza si este aplicabil in mai multe straturi la interior. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Mortar

Mortar Zidarie Hasit 950 30 kg

15,71 lei
Mortar de zidărie pe bază de var-ciment și nisip pentru zidărie cu cerințe statice normale. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Disc Diamantat Continuu

continuu-disc-diamantat
Închide

Disc Diamantat Continuu 230×22 mm

59,90 lei
Discul diamantat continuu se foloseste in domeniul constructiilor: placi ceramice, asfalt, beton, granit, marmura, tigla etc. Pretul este pe bucata.
rd-ag41
Închide

Polizor Unghiular 125 750W RD-AG35

221,10 lei
Polizorul unghiular se alimenteaza la reteaua electrica la o putere de 750 W si o turatie de 11000 rmp, diametrul discului fiind de 125 mm. Pretul este pe bucata.

Dreptar de Aluminiu

Dreptar Aluminiu SL 1500 mm 1 Fiola

118,47 lei
Dreptarul Horizont SL este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1500 mm ce are 1bula fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.
dreptar-aluminiu-cu-2-fiole
Închide

Dreptar Aluminiu SL2 1000 mm 2 Fiole

81,07 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1000 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Dreptar Aluminiu SL2 1800 mm 2 Fiole

121,88 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1800 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Ciocan de Cauciuc

Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg

23,10 lei
Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg

13,86 lei
Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Mistrie

mistrie-inox-pentru-IPSOS
Închide

Mistrie Ipsos 10 cm

24,53 lei
Mistriea este fabricata din otel inoxidabil cu grosimea de 1 mm, manerul fiind cauciucat ergonomic. Se utilizeaza la la ipsos, stuc etc. Pretul este pe bucata.
mistrie-inox
Închide

Mistrie Zidar Inox 16 cm

34,22 lei
Mistriea de zidar este fabricata din otel inoxidabil manerul fiind din lemn. Se utilizeaza la tencuirea peretilor sau a fatadelor. Pretul este pe bucata.

Chit de rosturi

Banda adeziva de hartie

Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 25 mm

11,45 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie, cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.
Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 50 mm

14,85 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie, cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.
Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 75 mm

25,76 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie,cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.
aplicare vopsea lavabila

Aplicarea Vopselei Lavabile

Etapele de aplicare pentru vopseaua lavabila sunt: pregatirea materialelor, curatarea peretilor, aplicarea amorsei si la final, aplicarea lavabilei. Bineinteles, acesti pasi parcursi depind si tipul de vopsea/var pe peretele curent si tipul de vopsea noua care urmeaza a fi aplicata. Astfel, daca tipul nou de vopsea difera de cel deja existent pe perete, se recomanda trecerea prin toti pasii de mai jos. Altfel, daca se aplica acelasi tip de vopsea (ex: lavabila peste lavabila), atunci se pot urma doar aplicarea amorsei si apoi a vopselei lavabile.

Curatarea peretilorcuratare_pereti

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa curetati peretii de vechea vopsea. Pentru asta, peretii vor fi umeziti cu un trafalet inmuiat intr-o galeata cu apa pe care trebuie sa o ai la indemana. Apoi, se lasa vopseaua sa se inmoaie timp de 10-15 minute, dupa care putem incepe  razuierea peretilor. Pentru tavan, procedeul este identic, insa vei avea nevoie si de o scara.

Dupa finalizarea procesului de curatare a peretilor, zidurile trebuie reparate, daca este nevoie, cu tencuiala sau adeziv.

Aplicarea amorsei

Amorsa pregateste peretele pentru gletuire. Amorsa poate fi aplicata cu trafaletul sau cu o bidinea. Peretii trebuie lasati apoi sa se usuce, intre jumatate de ora si o ora, in functie de anotimp.

Gletuirea peretilorzugravit-cu-vopsea-lavabila

Gletul se prepara intr-un vas curat, cu apa. Se pune gletul in apa, nu invers. Pentru o densitate optima, adauga glet pana cand acesta ajunge putin deasupra apei. Lasa gletul in apa timp de cateva minute inainte sa incepi sa amesteci, pentru ca altfel se vor forma cocoloase.

Gletul se aplica cu fierul de glet si drisca, de jos in sus, in strat subtire si neted. De preferat se aplica doua straturi subtiri de glet, in loc de unul mai gros. In acest fel riscul umflarii peretelui este redus. Pentru zonele greu accesibile ale tavanului putem folosi spaclu sau pensula de vopsea.

Aplicarea vopselei lavabilepistol-de-zugravit

Se incepe cu tavanul si apoi se continua cu peretii. Stalpii, daca exista, vor fi vopsiti ultimii. Este important sa acoperi un perete fara a face pauza, pentru a evita diferentele de nuanta.

Este recomandat ca inainte sa se vopseasca peretii, sa aplicam lavabilul pe margini: muchiile dintre pereti, conturul ferestrelor si al usilor.

Necesar Materiale :

Amorsa

amorsa-danke
Închide

Amorsa Danke 4 l

20,07 lei
Pelicula obtinuta este impermeabila la apa, dar este permeabila la vapori (ceea ce permite peretelui sa respire) si umple foarte bine porii. Amorsa foarte rezistenta la variatii de temperatura si intemperii, la solutii alcaline sau chiar si la diverse gaze industriale. Pretul este pe bucata.

Amorsa Policolor Perete 1 l

11,19 lei
Este utilizat la interior si exterior ca prim strat (pentru reglare porozitate si aderenta la suport) in sistemul de protectie cu vopsele lavabile sau tencuieli decorative (in cazul suporturilor puternic absorbante). Pretul este pe bucata.
OMUCEGAI-4L
Închide

Amorsa Zero Mucegai Oskar 4 l

71,24 lei
Oskar Zero Mucegai 4 l este un grund pe baza de dispersie pentru vopsitorii, rezistent la mucegai, utilizat pentru grunduirea suprafetelor absorbante, atat la interior, cat si la exterior. Pretul este pe bucata.
amorsa-casabella-5l
Închide

Amorsa CassaBella 5 l

37,85 lei
Produsul are aderenta foarte buna la suport, uscare rapida, buna aplicabilitate la suport, umple foarte bine porii si asigura permeabilitatea suportului. Pretul este pe bucata.

Glet

ct126
Închide

Glet Ceresit CT 126 20 kg

38,40 lei
Gletul Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Gletul Meseriasului GM-20 20 kg

24,20 lei
Gletul meseriasului este un material de construcții pe bază de var sau ipsos în amestec cu diferiți aditivi. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Vopsea Lavabila

aplalux-2,5L
Închide

Var AplaLux Interior 2,5 l

73,14 lei
AplaLux 2,5 l este pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pigmenti, extenderi si aditivi speciali ce confera suprafetei vopsite rezistenta la mucegai. Pretul este pe bucata.  
antimucegai-casabella-4l
Închide

Var CasaBella Antimucegai 2,5 l

41,67 lei
Varul Casabella antimucegai 2,5 l este o vopsea lavabila, antimucegai, pe baza de rasina in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi specifici si biocizi. Pretul este pe bucata.
oskar 8,5l
Închide

Var Ceramic Ultra Lavabil Oskar 8,5 l

333,30 lei
Varul Oskar Ceramic este o vopsea ultra-lavabila alba pe baza de dispersie, antibacteriana, cu microsfere ceramice, fiind reistent la spalare. Pretul este pe bucata.
ECOPLAST-3L
Închide

Var Lavabil Ecoplast 3 l

48,20 lei
Vopseaua lavabila Ecoplast 3 l este pe baza de dispersie apoasa acrilo-stirenica si se poate utiliza ca produs alb sau se poate nuanta cu produse de nuantare. Pretul este pe bucata.
fassade-3L
Închide

Var Lavabil Fassade 3 l

71,55 lei
Vopsea lavabila alba, mata, pentru fatada, cu rezistenta superioara la intemperii si la factorii fizici sau chimici. Pretul este pe bucata.

Pensula

pensula-albastra-f
Închide

Pensula Albastra 100 mm

14,30 lei
Pensula este compusă din ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi un amestec de păr natural, o ferulă din oțel inoxidabil și un mâner din lemn  de culoare albastra. Pretul este pe bucata.
pensula-albastra-f
Închide

Pensula Albastra 60 mm

6,93 lei
Pensula este compusă din ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi un amestec de păr natural, o ferulă din oțel inoxidabil și un mâner din lemn  de culoare albastra. Pretul este pe bucata.
PENSULA-LATA-100MM
Închide

Pensula Lata 6×80 mm

13,20 lei
Pensulă lată, lipită în întregime, mâner de plastic, inel galvanizat. Firele pensulei sunt din poliester, au densitate foarte fina, presata galvanizat, maner din plastic galben. Pretul este pe bucata.

Trafalet

trafalet-poliacril
Închide

Trafalet Zugrav Albastru 27 cm+ Maner

32,56 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple. Pretul este pe bucata.
GOLDLINE
Închide

Trafalet Zugrav Gold Line 25 cm + Maner

26,81 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple. Pretul este pe bucata.
trafalet-zugrav-vestan
Închide

Trafalet Zugrav Vestan 25 cm + Maner

18,30 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple. Pretul este pe bucata.

Tavita

gratar-zugrav
Închide

Gratar Zugrav 19×23 cm

5,50 lei
Gratarul zugravului este din plastic de culoare rosie avand dimensiunea de 19x23cm. Pretul este pe bucata.
gratar-zugrav
Închide

Gratar Zugrav 27×29 cm

6,60 lei
Gratarul zugravului este din plastic de culoare rosie avand dimensiunea de 27x29 cm. Pretul este pe bucata.

Pistol de vopsit

pistol-vopsit
Închide

Pistol De Vopsit Electric 100W RDP ESG11

242,00 lei
Pistolul de vopsit se manevreza  usor dispune de precizie si dozare corespunzatoare a vopselei pulverizate. Pretul este pe bucata.

Banda izolatoare

Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 75 mm

25,76 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie,cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.

Folie izolatoare

folie-ciolofan
Închide

Folie Celofan 4 m

7,26 lei
Folie polietilena constructii, foarte rezistenta, folosita in domeniul constructiilor, pentru protectia diverselor suprafete, pentru turnari de betoane sape, protectie impotriva apei. Pretul este pe metru liniar.
tapet laminat

Montarea Tapetului

Se măsoară înălțimea si lungimea fiecărui perete în parte si calculează suprafața. Adună suprafețele pereților pe care intenționezi să îi acoperi cu tapet si cumpără cu cel puțin 20% mai mult tapet. În timpul procesului de aplicare vor exista si pierderi, datorită suprapunerii fâsiilor de tapet si datorită faptului că vei fi nevoit să decupezi din fâșii când ajungi la capătul peretelui.

Peretii trebuie să fie curați, fără denivelări și fără urme de găuri sau umezeală. Se slefuiesc pereții, se spală cu un burete înmuiat în apă călduță și detergent de vase, pe care îl storci bine apoi. Se lasă pereții să se usuce bine înainte de a se aplica tapetul.
Se decupeaza fasii din tapet adaugănd un plus de 5 cm sus și jos pentru eventuale ajustări. Se numerotează fâșiile pe dos, în ordinea aplicării. Toate se vor aplica în același sens.

Se indoaie partea încleiată peste ea și apoi încleiază cealaltă jumătate. Se așteaptă câteva minute apoi se elimină partea respectivă și se lipește tapetul. Fixarea foliilor de tapet se realizeaza de sus in jos, in ordinea in care fasiile au fost taiate din rola, urmarind in acelasi timp sa eliminam aerul care se poate forma la interior, prin netezirea tapetului cu o perie sau cu o rola de cauciuc moale, prin miscari care, de asemenea, coboara.

Lipește fâșia începând din capătul peretelui, de sus în jos. Folosește o scară cu suficiente trepte care să îți ușureze lipirea tapetului începând de la nivelul tavanului. Prima fâșie trebuie pusă perfect deoarece reprezintă etalonul. Se va netezi suprafața fâșiei de sus în jos cu o perie pentru tapet.
A doua fâșie se suprapune cu cel puțin 5 mm peste prima, ca să fii sigur că nu vor rămâne bucăți de perete neacoperite.

Un alt pas de care trebuie sa tinem cont este indepartarea excesului de adeziv, care poate fi realizata cu ajutorului unui burete sau a unei carpe moi.

tapet,

Necesar Materiale :

Amorsa

amorsa-danke
Închide

Amorsa Danke 4 l

20,07 lei
Pelicula obtinuta este impermeabila la apa, dar este permeabila la vapori (ceea ce permite peretelui sa respire) si umple foarte bine porii. Amorsa foarte rezistenta la variatii de temperatura si intemperii, la solutii alcaline sau chiar si la diverse gaze industriale. Pretul este pe bucata.

Amorsa Policolor Perete 1 l

11,19 lei
Este utilizat la interior si exterior ca prim strat (pentru reglare porozitate si aderenta la suport) in sistemul de protectie cu vopsele lavabile sau tencuieli decorative (in cazul suporturilor puternic absorbante). Pretul este pe bucata.
OMUCEGAI-4L
Închide

Amorsa Zero Mucegai Oskar 4 l

71,24 lei
Oskar Zero Mucegai 4 l este un grund pe baza de dispersie pentru vopsitorii, rezistent la mucegai, utilizat pentru grunduirea suprafetelor absorbante, atat la interior, cat si la exterior. Pretul este pe bucata.
amorsa-casabella-5l
Închide

Amorsa CassaBella 5 l

37,85 lei
Produsul are aderenta foarte buna la suport, uscare rapida, buna aplicabilitate la suport, umple foarte bine porii si asigura permeabilitatea suportului. Pretul este pe bucata.

Glet

ct126
Închide

Glet Ceresit CT 126 20 kg

38,40 lei
Gletul Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Gletul Meseriasului GM-20 20 kg

24,20 lei
Gletul meseriasului este un material de construcții pe bază de var sau ipsos în amestec cu diferiți aditivi. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Vopsea Lavabila

aplalux-2,5L
Închide

Var AplaLux Interior 2,5 l

73,14 lei
AplaLux 2,5 l este pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pigmenti, extenderi si aditivi speciali ce confera suprafetei vopsite rezistenta la mucegai. Pretul este pe bucata.  
antimucegai-casabella-4l
Închide

Var CasaBella Antimucegai 2,5 l

41,67 lei
Varul Casabella antimucegai 2,5 l este o vopsea lavabila, antimucegai, pe baza de rasina in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi specifici si biocizi. Pretul este pe bucata.
oskar 8,5l
Închide

Var Ceramic Ultra Lavabil Oskar 8,5 l

333,30 lei
Varul Oskar Ceramic este o vopsea ultra-lavabila alba pe baza de dispersie, antibacteriana, cu microsfere ceramice, fiind reistent la spalare. Pretul este pe bucata.
ECOPLAST-3L
Închide

Var Lavabil Ecoplast 3 l

48,20 lei
Vopseaua lavabila Ecoplast 3 l este pe baza de dispersie apoasa acrilo-stirenica si se poate utiliza ca produs alb sau se poate nuanta cu produse de nuantare. Pretul este pe bucata.
fassade-3L
Închide

Var Lavabil Fassade 3 l

71,55 lei
Vopsea lavabila alba, mata, pentru fatada, cu rezistenta superioara la intemperii si la factorii fizici sau chimici. Pretul este pe bucata.

Pensula

pensula-albastra-f
Închide

Pensula Albastra 100 mm

14,30 lei
Pensula este compusă din ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi un amestec de păr natural, o ferulă din oțel inoxidabil și un mâner din lemn  de culoare albastra. Pretul este pe bucata.
pensula-albastra-f
Închide

Pensula Albastra 60 mm

6,93 lei
Pensula este compusă din ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi un amestec de păr natural, o ferulă din oțel inoxidabil și un mâner din lemn  de culoare albastra. Pretul este pe bucata.
PENSULA-LATA-100MM
Închide

Pensula Lata 6×80 mm

13,20 lei
Pensulă lată, lipită în întregime, mâner de plastic, inel galvanizat. Firele pensulei sunt din poliester, au densitate foarte fina, presata galvanizat, maner din plastic galben. Pretul este pe bucata.

Trafalet

trafalet-poliacril
Închide

Trafalet Zugrav Albastru 27 cm+ Maner

32,56 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple. Pretul este pe bucata.
GOLDLINE
Închide

Trafalet Zugrav Gold Line 25 cm + Maner

26,81 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple. Pretul este pe bucata.
trafalet-zugrav-vestan
Închide

Trafalet Zugrav Vestan 25 cm + Maner

18,30 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple. Pretul este pe bucata.

Tavita

gratar-zugrav
Închide

Gratar Zugrav 19×23 cm

5,50 lei
Gratarul zugravului este din plastic de culoare rosie avand dimensiunea de 19x23cm. Pretul este pe bucata.
gratar-zugrav
Închide

Gratar Zugrav 27×29 cm

6,60 lei
Gratarul zugravului este din plastic de culoare rosie avand dimensiunea de 27x29 cm. Pretul este pe bucata.

Pistol de vopsit

pistol-vopsit
Închide

Pistol De Vopsit Electric 100W RDP ESG11

242,00 lei
Pistolul de vopsit se manevreza  usor dispune de precizie si dozare corespunzatoare a vopselei pulverizate. Pretul este pe bucata.

Banda izolatoare

Schuller-BLUE-CORE
Închide

Banda Adeziva 50 m x 75 mm

25,76 lei
Banda adeziva este o banda de hartie, rezistenta, pentru suprafe sensibile, banda infoliata individual, banda fiind rezistenta la umiditate. Ea are o grosime medie,cu aderență medie, rezistență bună în stare umedă. Pretul este pe bucata.

Folie izolatoare

folie-ciolofan
Închide

Folie Celofan 4 m

7,26 lei
Folie polietilena constructii, foarte rezistenta, folosita in domeniul constructiilor, pentru protectia diverselor suprafete, pentru turnari de betoane sape, protectie impotriva apei. Pretul este pe metru liniar.
piatra decorativa

Montarea Pietrei Decorative

 • piatraPregatirea suprafetei suport

Suprafata de placat trebuie sa fie curatata, sa fie stabila si uscata pentru a mari aderenta adezivului si ulterior a produselor cu care vine placata. Daca suprafata este lucioasa si neteda, trebuie slefuita cu hartie abraziva pentru o aderare buna a adezivului.

Se curata cu o mistrie posibilele bavuri ale bucatilor de piatra pentru a realiza o liniaritate cat mai buna la montare si obtinerea unui finisaj perfect.

 • Prepararea si aplicarea adezivului

Adezivul se amesteca energic, de preferinta mecanic cu 7,5l de apa la 25kg adeziv pana la obtinerea unui amestec omogen usor prelucrabil. Timpul de punere in opera este estimat la aproximativ 2,5 ore.
Adezivul se intinde pe perete cu o gletiera zimtata pentru a asigura contactul pe toata suprafata peretelui si nivelarea acestuia. Se recomanda folosirea unui adeziv pentru gresie, fainta sau piatra care sa fie elastic si rezistent la inghet. Adezivul se intinde cu ajutorul unei mistrii pe spatele fiecarei placi de piatra. In acest mod se asigura un contact perfect intre placa si adezivul intins pe perete.

 • Corectarea pozitiei placii de piatra decorativa

Datorita alunecarii reduse, poate fi adoptat modul de placare de sus inspre baza peretilor verticali cu placi de dimensiuni medii, pentru a evita expunerea inestetica a placilor taiate, reajustarea realizandu-se in maxim 20 minute.

Se foloseste un ciocan din cauciuc pentru a lovi usor placile asigurand o lipire cat mai buna a adezivului de pe placa cu cel de pe perete. Se verifica odata la 3-4 randuri de piatra, planeitatea acestuia cu ajutorul unui dreptar de aluminiu. Impregnarea se face cu ajutorul unui trafalet, pensula sau prin pulverizare.

Necesar Materiale

Piatra decorativa

SPLIT-FACE-
Închide

Piatra Decorativa Split Face

5,04 lei
Piatra decorative split face are o diversitate mare de punere in opera perfect intr-un cadru rustic dar si intr-un cadru modern. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
white
Închide

Piatra Decorativa Traverstone White 50x20x2 cm

109,07 lei
Piatra decorativa travestone poate fi folosita atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Adeziv

Adeziv Marmura Si Piatra Naturala Marmoflex 25 kg

57,75 lei
Adezivul Marmoflex pentru lipirea placilor de gresie, faianta, gresie portelanata, gresogranit, clincher, piatra naturala, marmura, la interior sau exterior ; rezistent la apa si inghet. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Mistrie

Mistrie Inox 16 cm

42,02 lei
Mistrie din inox este folosita pentru lucrari de finisaje si zugraveli. Mistriea este fabricata din inox cu manerul din lemn avand o lungime de 16 cm. Pretul este pe bucata.
mistrie-inox
Închide

Mistrie Zidar Inox 16 cm

34,22 lei
Mistriea de zidar este fabricata din otel inoxidabil manerul fiind din lemn. Se utilizeaza la tencuirea peretilor sau a fatadelor. Pretul este pe bucata.

Gletiera zimtata

gletuitor
Închide

Gletuitor Zimtat 51403

34,65 lei
Gletuitorul face parte din categoria gletiere si unelte de zugravit. Gletuitorul are dimensiunea de 28x13 cm iar dintii masoara 10x10 mm. Pretul este pe bucata.

Dreptar de Aluminiu

Dreptar Aluminiu SL 1500 mm 1 Fiola

118,47 lei
Dreptarul Horizont SL este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1500 mm ce are 1bula fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.
dreptar-aluminiu-cu-2-fiole
Închide

Dreptar Aluminiu SL2 1000 mm 2 Fiole

81,07 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1000 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Dreptar Aluminiu SL2 1800 mm 2 Fiole

121,88 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1800 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Ciocan de Cauciuc

Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg

23,10 lei
Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg

13,86 lei
Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Trafalet

Trafalet Rosu Gri 9″ 250 mm

26,73 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple folositi pentru vopsele pe baza de apa, latex și vopsele acrilice. Pretul este pe bucata.

Trafalet Zugrav Blana Oaie 25 cm + Maner

45,10 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple, folosindu se la interior cat si la exterior. Pretul este pe bucata.
trafalet-zugrav-vestan
Închide

Trafalet Zugrav Vestan 25 cm + Maner

18,30 lei
Trafaleții sunt ideali pentru lucrări simple. Pretul este pe bucata.

Pensula

pensula-albastra-f
Închide

Pensula Albastra 80 mm

9,90 lei
Pensula este compusă din ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi un amestec de păr natural, o ferulă din oțel inoxidabil și un mâner din lemn  de culoare albastra. Pretul este pe bucata.
PENSULA-LATA-100MM
Închide

Pensula Lata 6×70 mm

9,90 lei
Pensulă lată, lipită în întregime, mâner de plastic, inel galvanizat. Firele pensulei sunt din poliester, au densitate foarte fina, presata galvanizat, maner din plastic galben. Pretul este pe bucata.
gresie fainta

Montarea Gresiei

Montarea gresiei se face în trei etape: pregătirea suprafeței, montarea propriu-zisă a gresiei și chituirea.

Cu ajutorul unei pensule, aplicați grundul pe întreaga suprafață pe care urmeaza sa fie montata gresia.  Acest pas este important mai ales în timpul verii, când temperaturile sunt mai ridicate, apa din mortar se evaporă repede, iar plăcile nu se mai fixează corespunzător.

amestecarea-adezivului-de-gresieDupă aplicarea acestuia trebuie să așteptați o oră. Numai după ce acest material se usucă în totalitate, puteți trece la aplicarea mortarului.

Mortarul se pregătește cu ajutorul unui burghiu dotat cu dispozitive speciale de amestecat. Dacă nu aveți burghiu puteți folosi și o tija de aluminiu. După ce materialul a devenit dens, trebuie lăsat să se așeze, timp de 10 minute.

Mortarul pregătit se usucă în aproximativ 15-20 de minute de la întinderea pe suprafață de lucru. Întindeți, cu ajutorul unei mistrii, mortarul pe podea.Montaj-gresie-f

După ce mortarul a fost întins într-un strat uniform, puteți trece la așezarea primei plăci de gresie. Apăsați ferm, pentru a va asigura că această s-a înfipt bine în mortar. Pentru a va asigura că s-a fixat bine în mortar, trebuie să o bateți cu ajutorul unui ciocan de cauciuc.

După fixarea primei plăci, urmează următoarele plăci ale rândului respectiv.

După montarea primelor plăci, așezați distanțierele între punctele de îmbinare ale plăcilor.

montarea-gresiei-cu-distantiereDimensiunea camerei nu va permite montarea unui număr exact de plăci. Tocmai de aceea, pentru că întreagă suprafață să fie acoperită, va trebui să tăiați o parte dintre plăci.

Chitul se va aplică abia după ce mortarul este uscat complet. Altfel, umezeală va rămâne în interior. În plus, plăcile se pot păta.

Distantierele trebuie scoase cu atenție, folosind o surubelnita sau orice alt obiect cu vârf ascuțit. Mortarul rămas în spațiul dintre plăci va fi îndepărtat acum cu ajutorul unei surubelnite obișnuite. Suprafață va fi apoi curățată, cu o cârpă uscată.

Chitul trebuie aplicat pe diagonală, folosind mișcări ample. Folosiți suficient chit astfel încât rosturile să se umple în mod egal. O gletieră cu cauciuc va împiedică zgârierea suprafețelor.

Chitul se va usca în 30 de minute. După ce acest timp s-a scurs, cu ajutorul unui burete înmuiat în apă curată și stors bine, curățați chitul rămas pe plăcile de gresie.

Necesar Materiale :

Gresie

g viola green
Închide

Gresie Viola Green

65,85 lei
Gresia este o placa utilizata pentru spatii interioare, cum ar fi baile, bucatariile, balcoanele. O poti aplica si in livingroom sau birouri. Se intretine usor folosind produse de curatat universal sau specifice gresiei. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Adeziv gresie si faianta

CM11
Închide

Adeziv Gresie Si Faianta Interior/Exterior Ceresit CM 11 25 kg

48,50 lei
Adezivul pentru gresie si faianta Ceresit CM 11 se utilizeaza pentru suprafete umede, de exemplu bai, bucatarii, toalete, pentru pivnite, camere de depozitare, uscatorii, holuri, scari, antecamere si camere de locuit. Adezivul se poate folosi si pentru pavajul decorativ al fatadelor, cu strat suport nedeformabil. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Adeziv Pentru Gresie si Faianta TS FI ThermoSystem 25 kg

16,50 lei
Adezivul pentru gresie si faianta TSFI este recomandat pentru interior, sub forma de pulbere, de culoarea gri, ideal pentru suprafetele nesimetrice rezistent la apa si inghet. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Grund

Mortar

Mortar Zidarie Hasit 950 30 kg

15,71 lei
Mortar de zidărie pe bază de var-ciment și nisip pentru zidărie cu cerințe statice normale. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Mixer

Mixer Universal 60×400 mm

16,48 lei
Mixer cu tijă hexagonală, amestecare de sus în jos. Este folosita indeosebi pentru amestecuri materiale de constructii, tencuieli brute, vopsea, pastă de tapet, adeziv, ipsos, mortar. Executat din oțel robust avand dimensiunile de lungimea 400 mm, diametrul de 60 mm. Pretul este pe bucata.
mixer-105mm
Închide

Mixer Universal 85 mm

32,54 lei
Malaxor mortar cu tijă hexagonală, amestecare de jos în sus. Este folosita indeosebi pentru amestecuri materiale de constructii, tencuieli brute, vopsea, pastă de tapet, adeziv, ipsos, mortar. Executat din oțel robust avand dimensiunea de lungimea 85 mm. Pretul este pe bucata.

Dreptar de Aluminiu

Dreptar Aluminiu SL 1500 mm 1 Fiola

118,47 lei
Dreptarul Horizont SL este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1500 mm ce are 1bula fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.
dreptar-aluminiu-cu-2-fiole
Închide

Dreptar Aluminiu SL2 1000 mm 2 Fiole

81,07 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1000 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Dreptar Aluminiu SL2 1800 mm 2 Fiole

121,88 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1800 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Ciocan de Cauciuc

Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg

23,10 lei
Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg

13,86 lei
Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Gletuitor zimtat

gletuitor
Închide

Gletuitor Zimtat 51403

34,65 lei
Gletuitorul face parte din categoria gletiere si unelte de zugravit. Gletuitorul are dimensiunea de 28x13 cm iar dintii masoara 10x10 mm. Pretul este pe bucata.

Distantiere

distantiere
Închide

Distantiere Gresie si Faianta 2 mm

3,02 lei
Distantierele se folosesc la montajul gresiei si faiantei si au rolul de a pastra o latime constanta a rosturilor. Pretul este pe set.
distantiere
Închide

Distantiere Gresie si Faianta 2,5 mm

3,70 lei
Distantierele se folosesc la montajul gresiei si faiantei si au rolul de a pastra o latime constanta a rosturilor. Pretul este pe set.
distantiere
Închide

Distantiere Gresie si Faianta 3 mm

2,20 lei
Distantierele se folosesc la montajul gresiei si faiantei si au rolul de a pastra o latime constanta a rosturilor. Pretul este pe set.

Chit de rosturi

Surubelnita

Surubelnita Hi-Tec dreapta 150 mm

6,60 lei
Surubelnita este fabricata din material Crom Vanadiu, are maner din plastic rosu ergonomic, varful surubelnitei fiind in cruce, magnetic si permite o prindere sigura a capului surubului. Pretul este pe bucata.

Surubelnita Hi-Tec PH1 150 mm

6,05 lei
Surubelnita este fabricata din material Crom Vanadiu, are maner din plastic albastru ergonomic, varful surubelnitei fiind in cruce, magnetic si permite o prindere sigura a capului surubului. Pretul este pe bucata.

Gletiera de cauciuc

gletiera-cauciuc
Închide

Gletiera Cauciuc 28×14 cm

26,40 lei
Gletiera face parte din categoria gletiere si unelte de zugravit. Gletiera are dimensiunea de 28x14 cm. Gletiera este destinata aplicarii adezivilor epoxidici. Pretul este pe bucata.
parchet laminat

Montarea Parchetului

Parchetul laminat se montează întotdeauna în sistem flotant. Acest lucru înseamnă că placa nu este unită cu suprafaţa suport.

Suprafaţa trebuie să fie uscată şi plană. Denivelările mai mari de 3 mm pe metru trebuie nivelate, de ex. cu masă de şpaclu autonivelantă.montaj 1

Trebuie ales un colț al încăperii din care să începeti montarea parchetului laminat. Plăcile se plaseaza paralel cu fereastra din încăpere sau cu orice altă sursă principală de lumină.

Rând pe rând, plăcile vor fi amplasate longitudinal, de-a lungul peretelui, iar laturile lor scurte vor fi prinse împreună. Puteti utiliza distanțierele în această etapă pentru a poziționa corect primele plăci de parchet laminat. Trebuie asigurat un spațiu de până la 15 mm lățime între plăci și perete.

În mod cert, veti fi nevoiti să scurtati ultima placă de parchet laminat, pentru a finaliza montarea pardoselii. Puteti folosi ferăstrăul electric, în această etapă, pentru dimensionarea corectă a plăcii finale. Trebuie avut grjă ca aceasta să nu aibă o lungime mai mică de 40 cm. În cazul fierăstraielor electrice, se taie dinspre spatele plăcilor, pentru a evita ruperea unor aşchii din canturi.parchet2

Fiecare nou rând de parchet laminat trebuie să înceapă cu ultima piesă a celui anterior. O puteti plasa în marginea primei plăci de parchet și se apasa până la auzul acelui click de îmbinare, specific acestui sistem de pardoseală.Ulterior se blocheaza mecanismul de imbinare prin lovirea lui cu ciocanul de cauciuc in pareta de sus. Îmbinările dintre plăci trebuie să fie plane, iar parchetul trebuie să fie perfect aliniat cu pereții din încăpere.

Pe măsură ce se avanseaza cu montarea plăcilor de parchet laminat, asigurati-va că rândurile din urmă sunt fixate de podea. Puteti plasa greutăți pe acestea, cu atenție, pentru a nu le deteriora. Acestea le vor menține fixe, cât timp continuati cu procesul de montaj.

Atunci când plăcile nu se îmbină corect sau sistemul dublu-click pare greu de declanșat, puteti utiliza un ciocan sau capete de parchet pentru a bate în laturile plăcilor respective. Uneori, datorită suprafeței pe care acestea se montează, unele plăci nu se îmbină perfect de la prima încercare.montaj-2

Atunci când ajungeti la ultimul rând de plăci de parchet laminat, este posibil ca suprafața disponibilă să fie mai mică pe lungime decât dimensiunea plăcilor. În acest caz, trebuie să redimensionati plăcile de parchet pentru a se potrivi spațiului disponibil.

Asigurati-va că lasati suficient spațiu lângă perete pentru a îmbina corect și ușor ultimele plăci.

Necesar Materiale

Parchet 

parchet-stejar-coniac
Închide

Parchet 8 mm 1412 Stejar Coniac

46,86 lei
Parchetul laminat este o podea ce are la baza o placa de densitate ridicata (HDF) obtinuta prin presarea fibrelor de lemn in amestec cu rasini/adeziv. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
Parchet-2597
Închide

Parchet 8 mm 2597 Excellence Stejar Dublin

44,89 lei
Parchetul laminat este o podea ce are la baza o placa de densitate ridicata (HDF) obtinuta prin presarea fibrelor de lemn in amestec cu rasini/adeziv. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
Închide

Parchet 12 mm Country Pin Montana FP 558

76,81 lei
Placa are grosimea de 12 mm si face parte din clasa de trafic AC3 fiind destinata montarii in dormitoare si spatii cu un trafic scazut. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Plinta parchet

plinta-gicone-590
Închide

Plinta Parchet Gicone 532

17,31 lei
Plinta Parchet Gicone din PVC se instaleaza rapid si este prevazuta cu un canal spatios care va permite sa mascati cablurile inestetice. Pretul este pe bucata.
plinta-545
Închide

Plinta Parchet Gicone 545

17,31 lei
Plinta Parchet Gicone din PVC se instaleaza rapid si este prevazuta cu un canal spatios care va permite sa mascati cablurile inestetice. Pretul este pe bucata.
plinta-556
Închide

Plinta Parchet Gicone 556

17,31 lei
Plinta Parchet Gicone din PVC se instaleaza rapid si este prevazuta cu un canal spatios care va permite sa mascati cablurile inestetice. Pretul este pe bucata.
plinta-gicone-592
Închide

Plinta Parchet Gicone 592

17,31 lei
Plinta Parchet Gicone din PVC se instaleaza rapid si este prevazuta cu un canal spatios care va permite sa mascati cablurile inestetice. Pretul este pe bucata.

Folie parchet

Folie Parchet 2 mm

63,58 lei
Folia pentru parchet din polietilena expandata asigura izolarea termica a spatiului unde este montat parchetul precum si eliminarea micilor denivelari ale sapei. Pretul este pe val.  
folie-parchet
Închide

Folie Parchet 3 mm

3,00 lei
Folia pentru parchet din polietilena expandata asigura izolarea termica a spatiului unde este montat parchetul precum si eliminarea micilor denivelari ale sapei. Pretul este pe metru patrat.  
folie-polietilena-5mm
Închide

Folie Parchet 5 mm

5,50 lei
Folia pentru parchet din polietilena expandata asigura izolarea termica a spatiului unde este montat parchetul precum si eliminarea micilor denivelari ale sapei. Pretul este pe metru patrat.  

Silicon acrilic

etansant-acrilic-alb
Închide

Silicon Acrilic Alb Super Pro 280 ml

10,50 lei
Super Pro Acrilic este un etansant monocomponent pe baza de rasini acrilice bogat polimerizate cu utilizari pentru interior si exterior. Pretul este pe bucata.

Distantiere

Ciocan de Cauciuc

Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg

23,10 lei
Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg

13,86 lei
Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Fierastrau electric

Fierastrau Pendular 500W 65 mm RD-JS24

187,00 lei
Fierastrau vertical este utilizat pe o scara larga de activitati in domeniul tamplariei pentru taiere drepte sau curbe in diferite materiale cum ar fi : lemn, plastic, aluminiu, otel. Pretul este pe bucata.  
fierastrau-pendular
Închide

Fierastrau Pendular 650W 65 mm RD-JS27

240,24 lei
Fierastrau vertical este utilizat pe o scara larga de activitati in domeniul tamplariei pentru taiere drepte sau curbe in diferite materiale cum ar fi : lemn, plastic, aluminiu, otel. Pretul este pe bucata.  

Bormasina

Bormasina Cu Acumulator 12V 2 Viteze

287,10 lei
Masina de gaurit cu acumulator este destinata uzului casnic, avand doua trepte de viteza. Pretul este pe bucata.  

Bormasina Cu Percutie 850W RD-ID29

286,44 lei
Masina de gaurit cu percutie de la Raider RD-ID29 este destinata uzului casnic. Masinile de gaurit cu percutie vin dotate cu sistem soft grip pentru o manevrare usoara si control al vitezei din buton inclus si un limitator de adancime iar mandrina este de 1,5-13 mm. Pretul este pe bucata.  

Montaj Pavaj – Sapa semiuscata

 • Delimitare teren, pregatirea fundatiei. masurare

Delimitarea terenului se va face cu ajutorul tarusilor si a sforii dupa care se face decopertarea si indepartarea acestuia in grosime de 10-40 cm, asigurandu-se astfel un sistem de drenare a apei din fundatie si din structura.

Bordurile se vor monta intr-o fundatie de beton de aproximativ 10-15 cm in spatele lor fiind amplasat un reazem care preia eforturile transmise de platforma.

Bordurile se vor monta cu un rost de dilatare de minim 1 cm, lasand loc unui strat de nisip de minim 4 cm.

nisip-rosturi-pavele

 • Pregatirea sapei semiuscate

Pregtirea sapei semiuscate se va face cu ajutorul unei betoniere, proportiile sapei sunt de 1 metru cub de nisip la 100kg de ciment.

Sapa semiuscata se monteaza pe suprafata de pavat la cota bordurilor minus grosimea pavajului tinandu-se cont de panta pentru degajarea apei pluviale. Sapa se indreapta cu ajutorul unui dreptar de aluminiu.

 • Montarea pavajului

Pentru a elimina cat mai mult taierea pavajului montarea se va incepe dintr-un colt de 90 de grade sau o linie dreapta, cat mai lunga, paralela cu bordurilr, care va servi drept reper.

Montarea pavajului se va face obligatoriu cu un rost de minim 2 mm. Pentru o ajustare a pavajului placile pot fi taiate la dimensiunile dorite folosind un flex cu disc diamantat continuu.montaj-pavaj

Dalele se aseaza una langa alta pe stratul de sapa si se bat usor cu un ciocan de cauciuc pentru fixare operatia repetandu-se cel putin de doua ori atunci cand platforma este uscata operatiunea executandu-se transversal si longitudinal.

Necesar Materiale

Sapa semiuscata

Sapa Autonivelanta Hasit FN 645 25 kg

47,61 lei
Hasit FN 645 este o sapa autonivelanta care se aplica pe suporturi minerale, in strat de 5 - 45 mm, inainte de finisare cu materiale textile, elastice, ceramice, epoxidice etc. la interior si exterior. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Sapa de Ciment C16 ThermoSystem 30 kg

17,49 lei
Produs sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, nisip, var, aditivi organici, nisipuri atent selectionate, aditivi chimici si rasini sintetice. Pretul este pe bucata.

Borduri

bordura-elpreco
Închide

Bordura Elpreco 50x5x18cm

11,33 lei
Aceste borduri sunt recomandate pentru delimitări ale zonelor cu trafic intens. Funcţionalitatea lor sporeşte siguranţa managementului traficului prin delimitarea zonelor carosabile. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Beton

beton
Închide

Beton B150 (C8/10)

0,00 lei
Compozitie betonului cel mai des indicata in proiectele pentru constructii, in lucrari de turnare a betoanelor simple care nu necesita armatura. Comanda este in metri cubi (m3). Apasati butonul de Calcul Pret pentru oferta.

Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
beton
Închide

Beton B150 (C8/10) Pompabil

0,00 lei
Compozitie betonului cel mai des indicata in proiectele pentru constructii, in lucrari de turnare a betoanelor simple care nu necesita armatura. Comanda este in metri cubi (m3). Apasati butonul de Calcul Pret pentru oferta.

Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Nisip

Nisip pentru Constructii

204,60 lei
Nisipul pentru constructii este recomandat pentru prepararea mortarelor de tencuire, sape, mortare de zidarie, prin adaos de ciment si/sau var. Pretul este pe metru cub. Se percepe taxa de transport. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Betoniera

betoniera
Închide

Betoniera Limex 125 l

1.537,80 lei
Betoniera Limex 125L LS (coroana si pinion fonta). Motor monofazic 220-230 V, 50 Hz Putere 700W / S1 = (6-25%) , 2.6 A Numar rotatii motor 2650 min-1. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
betoniera
Închide

Betoniera Limex 165 l

1.688,50 lei
Betoniera Limex 165L LS (coroana si pinion fonta). Motor monofazic 220-230 V, 50 Hz Putere 700W / S1 = (6-25%) , 2.6 A Numar rotatii motor 2650 min-1. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Betoniera Limex 190 l

1.837,00 lei
Betoniera Limex 190L LS (coroana si pinion fonta). Motor monofazic 220-230 V, 50 Hz Putere 700W / S1 = (6-25%) , 2.6 A Numar rotatii motor 2650 min-1. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Ciment

Ciment Cemrom 20 kg

15,00 lei
Cemrom este un ciment Portland ce are intrebuintari multiple in elemente si structuri monolite din beton simplu sau beton armat. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Ciment Holcim Structo Plus 20 kg

15,50 lei
Cimentul Holcim este un ciment Portland compozit si aditivat. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi. Clientul va trebui sa plateasca la livrare o garantie pentru fiecare palet in parte, taxa returnabila clientului la inapoierea paletilor.

Ciment Holcim Structo Plus 40 kg

25,30 lei
Cimentul Holcim este un ciment Portland compozit si aditivat. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Ciocan de Cauciuc

Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg

23,10 lei
Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg

13,86 lei
Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Dreptar

simplu
Închide

Dreptar 2,5 m Simplu

123,17 lei
Dreptarul este un profil aluminiu armat capetele fiind din plastic si are o lungime de 2,5 m. Pretul este pe bucata.
dreptar-aluminiu-cu-2-fiole
Închide

Dreptar Aluminiu SL2 1000 mm 2 Fiole

81,07 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1000 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Flex cu disc diamantat continuu

continuu-disc-diamantat
Închide

Disc Diamantat Continuu 230×22 mm

59,90 lei
Discul diamantat continuu se foloseste in domeniul constructiilor: placi ceramice, asfalt, beton, granit, marmura, tigla etc. Pretul este pe bucata.
rd-ag41
Închide

Polizor Unghiular 125 650W RD-AG34

238,70 lei
Polizorul unghiular se alimenteaza la reteaua electrica la o putere de 650 W si o turatie de 11000 rmp, diametrul discului fiind de 125 mm. Pretul este pe bucata.

Montaj Pavaj- pe pat de Nisip sau Sort

Pavajul este considerat o alegere estetica in ce priveste finisarea drumurilor. Spre deosebire de alte materiale, pavelele au o rezistenta sporita la factorii de mediu, dar si la traficul la care sunt supuse. Daca placile sunt montate in mod corespunzator, pe un drum sau o suprafata pavata nu ar trebui sa apara in timp fisuri, gropi sau denivelari.

Instructiuni de Montare Pavaj pe pat de nisip sau sort

 • Delimitarea terenuluidelimitare-teren

Ca si prim pas in montarea pavajului este delimitarea terenului care se face prin masurarea si delimitarea acestuia cu ajutorul tarusilor si a sforii.

 • Pregatirea fundatiei

Pentru a asigura sistemul de drenare a apei din fundatie si din structura se va face decopertarea terenului si indepartarea acestuia in grosime de 10-40cm urmarindu-se obtinerea unui plan inclinat, golurile se umplu cu pietris si se compacteaza.

Bordurile se vor monta intr-o fundatie de beton de aproximativ 10-15 cm in spatele lor fiind amplasat un reazem care preia eforturile transmise de platforma.

Bordurile se vor monta cu un rost de dilatare de minim 1 cm, lasand loc unui strat de nisip de minim 4 cm.

 • Montarea pavajului

Se compacteaza nisipul si se aduce la cota cu ajutorul unui dreptar. Stratul de nisip trebuie sa fie perfect neted, fara urme. Nu trebuie pasit pe suprafata de nisip gata pregatita.

Pentru a elimina cat mai mult taierea pavajului montarea se va incepe dintr-un colt de 90 de grade sau o linie dreapta, cat mai lunga, paralela cu bordurile, care va servi drept reper.etape-montaj-2

La nivelarea stratului final se utilizeaza tevi metalice cu diametrul de 3-6 mm care se vor monta paralel la cota bordurilor minus grosimea pavajului. Sortul dintre ele va fi finisat cu un dreptar de aluminiu. Tevile sunt suport pentru dreptarul de aluminiu.

Montarea pavajului se va face obligatoriu cu un rost de minim 2 mm. Pentru o ajustare a pavajului placile pot fi taiate la dimensiunile dorite folosind un flex cu disc diamantat continuu.

Montarea elementelor de pavaj pe stratul de nisip se face prin simpla asezare a acestora in configuratia dorita. Intre elementele de pavaj ramane un rost de 1-2 mm. Aducerea la nivel se face cu ajutorul unui ciocan de cauciuc, cu batai usoare.

 

montaj-nisip

Umplerea rosturilor

Dupa terminarea asezarii elementelor de pavaj pe stratul de nisip, rosturile se vor umple cu nisip, dupa care se va matura bine suprafata pavata. Daca mai este necesar, se vor reumple rosturile si se va matura din nou suprafata.

 

Necesar Materiale Montaj Pavele

Pavele

gri
Închide

Pavaj dreptunghi 4 cm Gri Elis 20x10x4 cm

0,90 lei
Produs pentru terase, alei din gradină şi alei din jurul casei, căi de acces către şi de la garaje, locuri de parcare, spaţii din faţa casei, pasaje, curţi interioare, trotuare şi zone pietonale. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Pavaj Gri Elpreco 6 cm

51,15 lei
Produs pentru terase, alei din gradină şi alei din jurul casei, căi de acces către şi de la garaje, locuri de parcare, spaţii din faţa casei, pasaje, curţi interioare, trotuare şi zone pietonale. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Pavaj 4 cm Civic Rosu Elpreco 20x10x4 cm

46,75 lei
Produs pentru terase, alei din gradină şi alei din jurul casei, căi de acces către şi de la garaje, locuri de parcare, spaţii din faţa casei, pasaje, curţi interioare, trotuare şi zone pietonale. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
pavaj-rosu
Închide

Pavaj dreptunghi Rosu Elis 4 cm 20x10x4 cm

1,00 lei
Produs pentru terase, alei din gradină şi alei din jurul casei, căi de acces către şi de la garaje, locuri de parcare, spaţii din faţa casei, pasaje, curţi interioare, trotuare şi zone pietonale. Pretul este pe metru patrat. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Borduri

bordura-elpreco
Închide

Bordura Elpreco 50x5x18cm

11,33 lei
Aceste borduri sunt recomandate pentru delimitări ale zonelor cu trafic intens. Funcţionalitatea lor sporeşte siguranţa managementului traficului prin delimitarea zonelor carosabile. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Nisip

Nisip pentru Constructii

204,60 lei
Nisipul pentru constructii este recomandat pentru prepararea mortarelor de tencuire, sape, mortare de zidarie, prin adaos de ciment si/sau var. Pretul este pe metru cub. Se percepe taxa de transport. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Sfoara

Sfoara Ghem Iuta 150 g

4,40 lei
Sfoara poate fi utilizata in gospodarii, industria mobilei si mestesugareasca, tapiterie traditionala, agricultura, horticultura, in aliniamentele horticole, legumicole, dar si pentru legarea coletelor. Pretul este pe bucata.
sfoara-ghem-iuta
Închide

Sfoara Ghem Iuta 220 g fir subtire

8,55 lei
Sfoara poate fi utilizata in gospodarii, industria mobilei si mestesugareasca, tapiterie traditionala, agricultura, horticultura, in aliniamentele horticole, legumicole, dar si pentru legarea coletelor. Pretul este pe bucata.

Teava Metalica

teava-60x40x2
Închide

Teava Dreptunghiulara 30x20x2 mm

51,05 lei
Teava dreptunghiulara Otel 30x20x1,5 mm, denumita si profil rectangular, are o arie foarte larga de folosire, in confectii si constructii metalice, de la uz gospodaresc, civil, pana la uz industrial. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
teava 40x20
Închide

Teava Dreptunghiulara 40x20x1,5 mm

47,00 lei
Teava Dreptunghiulara Otel 40x20x1,5 mm sau profilul rectangular din otel este sudata longitudinal si executata din banda laminata la cald. Are utilizari diverse, in constructii civile, gospodarie sau industrial. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.
teava-60x40x2
Închide

Teava Dreptunghiulara 50x30x2 mm

83,45 lei
Teava Dreptunghiulara Otel 50x30x2 mm, denumita si profil rectangular, are o arie foarte larga de folosire, in confectii si constructii metalice, de la uz gospodaresc, civil, pana la uz industrial. Pretul este pe bucata. Livrarea se face doar pe raza judetelor Vaslui si Iasi.

Disc Diamantat Continuu

continuu-disc-diamantat
Închide

Disc Diamantat Continuu 230×22 mm

59,90 lei
Discul diamantat continuu se foloseste in domeniul constructiilor: placi ceramice, asfalt, beton, granit, marmura, tigla etc. Pretul este pe bucata.
rd-ag41
Închide

Polizor Unghiular 125 750W RD-AG35

221,10 lei
Polizorul unghiular se alimenteaza la reteaua electrica la o putere de 750 W si o turatie de 11000 rmp, diametrul discului fiind de 125 mm. Pretul este pe bucata.

Dreptar de Aluminiu

Dreptar Aluminiu SL 1500 mm 1 Fiola

118,47 lei
Dreptarul Horizont SL este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1500 mm ce are 1bula fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.
dreptar-aluminiu-cu-2-fiole
Închide

Dreptar Aluminiu SL2 1000 mm 2 Fiole

81,07 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1000 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Dreptar Aluminiu SL2 1800 mm 2 Fiole

121,88 lei
Dreptarul Horizont SL2 este fabricat din aluminiu cu o lungime de 1800 mm ce are 2 bule fiind utilizat la tencuit pereti, fatade etc. Pretul este pe bucata.

Ciocan de Cauciuc

Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg

23,10 lei
Ciocan Cauciuc Alb TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.

Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg

13,86 lei
Ciocan Cauciuc Negru TPR 0,445 kg este un ciocan cu capatul de lovire realizat din cauciuc negru si maner din lemn este protejat de uscare cu un lac incolor. Pretul este pe bucata.